SC ROOTS & FRUITS

Descriere

Activitatea principală a întreprinderii sociale este oferirea de servicii de alimentație și anume prepararea mâncării din plante cu livrare la domiciliu, cât și activități de catering pentru evenimente și pentru persoane juridice în baza unor contracte. Întreprinderea  socială își propune să devină un brand puternic de economie sociala si circulară prin utilizarea unei abordări holistice a consumului sustenabil și îndeplinirea criteriilor de etică, echitate, ecologie, utilitate și solidaritate.

Programele sociale concepute pe nevoile grupurilor vulnerabile vor fi următoarele:

  1. Din cele trei noi locuri de muncă create, un loc de muncă va fi destinat unei persoane provenind din grupurile vulnerabile, respectiv o persoană aflată în situația de risc de a-și pierde capacitatea de satisfacere a nevoilor zilnice de trai.
  2. Oferirea a zece prânzuri gratuite/lună, timp de șase luni pentru copii din medii defavorizate din aria județului Cluj.
  3. Realizarea de ateliere gratuite pentru prepararea de rețete vegane pentru minim cincizeci de persoane care suferă de cancer și necesită o dietă fără carne.
  4. Realizarea de ateliere gratuite despre hrană, sănătate și circularitate pentru minim cincizeci de copii.

Rezultate principale

N/A

Persoană de contact

N/A

Site-ul bunei practici

N/A

Căutare Bune Practici

+1