Contribuie

Platforma Părților Interesate în Economia Circulară din România

Unul dintre obiectivele acestei platforme este de a permite comunității economiei circulare naționale să facă schimb de idei, strategii, bune practici, cunoștințe, mai eficient.

Acest lucru depinde strict de contribuția tuturor părților interesate.

Dacă aveți experiențe interesante, publicații sau evenimente de împărtășit cu părțile interesate din economia circulară, le puteți trimite echipei noastre editoriale folosind următoarele formulare, pe adresa de e-mail: office@rocesp.ro.

Vă mulțumim pentru ajutor și haideți să facem această platformă o resursă vibrantă și utilă!

Fă-ți vocea auzită!

Contribuie la economia circulară a României, semnalând o bună practică, provocare sau o soluție la o problemele din România cu care ești familiarizat (de exemplu, locuiești sau ai locuit acolo / lucrezi sau ai lucrat acolo).

Participanții la grupurile consultative, precum și autorii propunerilor online, care vor fi incluse în documentele pe care ROCESP/IRCEM le va
dezvolta, vor fi menționați drept contribuitori, cu acordul lor, pe această platformă, precum și în documente relevante ale viitoarelor acțiuni
derulate de ROCESP/IRCEM.

AJUTĂ-NE SĂ IDENTIFICĂM CELE MAI BUNE PRECTICI ALE ECONOMIEI CIRCULARE DIN ROMÂNIA

BUNE PRACTICI

Dacă ai identificat activități, proiecte, strategii și/sau afaceri care crezi că pot contribui la reducerea deșeurilor, risipei de resurse, decarbonării și/sau la un mediu mai verde, te rugăm să ni le semnalezi.

AJUTĂ-NE SĂ IDENTIFICĂM CELE MAI IMPORTANTE PROVOCĂRI ALE ECONOMIEI CIRCULARE DIN ROMÂNIA

Provocări

Cu ce probleme te confrunți în viața de zi cu zi în mediul în care locuiești sau / și lucrezi? Contribuie la economie circulară semnalând una sau mai multe provocări ale acesteia. Nu ești pregătit să contribui cu provocări? Nicio problemă. Votează atunci provocările ale economiei circulare semnalate de către alții.

AJUTĂ-NE SĂ PROPUNEM CELE MAI BUNE SOLUȚII PENTRU PROBLEMELE ECONOMIEI CIRCULARE DIN ROMÂNIA

SOLUȚII

Cum ai rezolva tu, problemele cu care te confrunți în mediul în care locuiești sau/ și lucrezi? Contribuie la economia circulară adaugând una sau mai multe soluții. Nu ești pregatit să contribui cu soluții? Nicio problemă. Votează atunci soluțiile propuse de către alții.

Hai să începem

Esti pasionat de economie circulară sau specialist într-un domeniu relevant dezvoltare durabilă? Vrei să fii aproape de procesul de elaborare a politicii și să ai acces la diverse activități prin care să poți contribui mai mult la proces? Înscrie-te în platforma ROCESP.