De ce să mă alătur platformei ROCESP?

Platforma ROCESP este dezvoltată la inițiativa IRCEM prin cadrul Programului Operațional Capital Uman prin proiectul ASIST cu scopul de a aduce împreună și facilita colaborarea între toate părțile interesate să contribuie la dezvoltarea economiei circulare din României. Odată ce vei intra în Platforma ROCESP prin completarea formularului de mai jos vei:

PARTICIPĂ

la diverse discuții, consultări, grupuri de lucru și evenimente din cadrul platformei cu scopul de a contribui la dezvoltarea economiei circulare în României.

CUNOAȘTE

persoane fizice și juridice ce îți împărtășesc interesul față de dezvoltarea economiei circulare în România, precum și experți din diverse domenii.

AFLĂ

noutăți legate de progresul dezvoltării și implementării economiei circulare în România și vei primi acces la analize și documente în acest sens.

Aderarea la ROCESP

Vizualizați Regulamentul de procedură pentru aderarea la Platforma Părților Interesate în Economia Circulară din România (ROCESP) și exprimați-vă interesul completând documentul de adeziune pentru a deveni membru și trimiteți-l la office@rocesp.ro

IMPLICAREA ÎN CADRUL DOMENIILOR DE INTERES ALE GRUPURILOR CONSULTATIVE

Implică-te în grupurile consultative din cadrul platformei ROCESP, devenind expert sau voluntar al unuia sau mai multor domenii de interes.