PROPUNE SOLUȚII

Tu cum ai rezolva problemele cu care te confrunți legate de economia circulară în orașul în care locuiești sau / și lucrezi? Contribuie la economia circular din România adăugând una sau mai multe soluții la problemele întâmpinate de tine.
Important: Fiecare soluție trebuie semnalată separat, completând câte un formular pentru fiecare subiect în parte.
Acest lucru este necesar pentru procesul de votare.
Odată ce ai apăsat „Trimite soluție”, contribuția ta va fi înregistrată de platformă și, în scurt timp, analizată de echipa din cadrul grupului de lucru de care aparține această provocare . Contribuția nu mai poate fi modificată odată ce a fost trimisă. Prin completarea formularului de mai jos, ești de acord ca această contribuție să fie publicată pe website, odată ce este analizată și aprobată de echipă. Din momentul în care apare pe website, contribuția ta poate fi votată de oricine vizitează website-ul.
În formularul de mai jos îți cerem și adresa de email, deoarece dorim să dezvoltăm o bază de date cu toți cei care au trimis contribuții și să îți putem scrie dacă avem neclarități în legătura cu contribuția ta. Adresa de email nu va fi făcută publică pe website. Completarea secțiunilor „Email” și „Nume” este opțională.
Dacă dorești să ne trimiți documente ce crezi că pot ajuta la dezvoltarea economiei circulare în României, poți face acest lucru prin secțiunea Contact.

Recomandare: înainte să propui o soluție, vezi ce propuneri au fost deja menționate și sunt în curs de votare. Este important ca fiecare soluție urbană să aducă un grad de noutate, ca și concept, mod de implementare sau oraș / județ vizat. Dacă soluția ta este identică cu una deja urcată pe platformă, aceasta nu va fi publicată. Așadar, încearcă să propui ceva nou (de exemplu, inspirat din bune practici naționale sau internaționale).

Toate soluțiile legate de conomia circulară trimise vor fi analizate de către echipă și vor incluse în demersurile IRCEM/ ROCESP ca bază de lucru pentru a produce schimbarea.

FORMULAR PENTRU PROPUNEREA UNEI SOLUȚII