SEMNALEAZĂ PROVOCĂRI

Cu ce problemă legată de economia circulară te confrunți în viața de zi cu zi în orașul în care locuiești sau / și lucrezi?Contribuie la economia circulară semnalând una sau mai multe provocări la care faci referire.
Important: Fiecare provocare trebuie semnalată separat, completând câte un formular pentru fiecare subiect în parte. Acest lucru este necesar pentru procesul de votare.
Odată ce ai apăsat „Trimite provocare”, contribuția ta va fi înregistrată de platformă și, în scurt timp, analizată de echipa din cadrul grupului de lucru de care aparține această provocare . Contribuția nu mai poate fi modificată odată ce a fost trimisă. Prin completarea formularului de mai jos, ești de acord ca această contribuție să fie publicată pe website, odată ce este analizată și aprobată de echipă. Din momentul în care apare pe website, contribuția ta poate fi votată de oricine vizitează website-ul.
În formularul de mai jos îți cerem și adresa de email, deoarece dorim să dezvoltăm o bază de date cu toți cei care au trimis contribuții și să îți putem scrie dacă avem neclarități în legătura cu contribuția ta. Adresa de email nu va fi făcută publică pe website. Completarea secțiunilor „Email” și „Nume” este opțională.
Dacă dorești să ne trimiți documente ce crezi că pot ajuta la dezvoltarea economiei circulare în României, poți face acest lucru prin secțiunea contact.

Recomandare: înainte să semnalezi o provocare, vezi ce probleme au fost deja menționate și sunt în curs de votare.
Este important ca fiecare provocare să aducă un grad de noutate, adică să evidențieze o problemă care nu a mai fost menționată pe platformă pentru același oraș / județ sau să aducă detalii adiționale sau perspective noi. Dacă provocarea ta este identică cu una deja urcată pe platformă, aceasta nu va fi publicată.

Toate problemele legate de conomia circulară trimise vor fi analizate de către echipă și vor incluse în demersurile IRCEM/ ROCESP ca bază de lucru pentru a produce schimbarea.

FORMULAR PENTRU SEMNALAREA UNEI PROVOCĂRI