DANA SUARASAN DESIGN

DANA SUARASAN DESIGN

Descriere:

Odata cu creșterea veniturilor populației, o parte dintre acestea încep să fie direcționate către satisfacerea nevoilor de ordin secundar. În acest context au apărut și s-au dezvoltat și în țara noastră o serie de ateliere de croitorie, care acoperă o parte din nevoile descrise mai sus. Acest tip de afacere a continuat să fie profitabil inclusiv în perioada de criză deoarece oamenii dau o importanță din ce în ce mai mare aspectului exterior si stării de bine. Trecând la dimensiunea socială a DS Design, trebuie menționat că activitățile firmei pornesc de la contextul social al comunității din care fac parte beneficiarii sociali și de la satisfacerea principalelor nevoi sociale care sunt:

-Educaționale: Învățarea de abilități sociale si de comunicare, de educare a valorilor morale si a unui comportament dezirabil în societate, de orientare profesională, școlară si vocațională;

– De Îngrijire: Asigurarea hranei și cazării in condiții optime; -Sănătate: Supravegherea și monitorizarea stării de sănătate, educație pentru sănătate;

– Viață Independentă: Activități lucrative zilnice, activități de dezvoltare a deprinderilor gospodăreștii;

– Recreere și socializare: încurajarea și susținerea dezvoltării prin arta si sport

Datorită faptului că Industria Fashion se află pe locul 3 în lume în topul industriilor cele mai poluante, fiecare dintre cei care activează în această industrie trebuie să se repoziționeze într-o abordare de utilizare mai durabilă a produselor ,cu un minim de deșeuri și utilizarea unor materiale organice și reciclabile. Implementarea economiei circulare la DS Design va conduce implicit la:

  • Reducerea cantității de deșeuri generate;
  • Sporirea productivității resurselor folosite;
  • Considerarea deșeurilor ca fiind un produs valoros;
  • Încurajarea reciclării unor materiale valoroase; 34
  • Reducerea impactului distructiv pe care îl au procesele de producție și de consum asupra mediului înconjurător.

Toate colecțiile lansate se vor folosi de conceptul de design thinking pentru a crea produse cu utilizare dublă adică posibilitatea de a purta o ținută în mai multe momente din zi sau evenimente sociale prin deconstrucția modelului în mai multe piese ce se pot adapta evenimentului la care va fi purtată ținuta respective(durabilitate).

Rezultate principale

Creșterea nivelului de satisfacție al clienților prin îmbunătățirea si diversificarea produselor DS duce la produse de calitate apreciate de client.

Consolidarea capacităților, competențelor, cunostințelor și stimei de sine prin informare, consiliere, mediere și orientare profesională în vederea integrarii sociale sau pe piata muncii ce are ca rezultat un grup țintă ajutat în vederea integrării sociale ți pe piața muncii.

Prin planul de creștere a demnitații femeilor în devenire din cele doua centre de plasament.realizat prin furnizarea garderobei anuale are ca rezultat îmbunătățirea imaginii acestora față de terțe persoane cu care interacționează și contribuția la egalizarea șanselor la obținerea unui loc de muncă mai bun, la un grad de socializare absolut necesar pentru dezvoltarea personală

Persoană de contact

DANIELA SUARASAN ,TEL. 0744441880, daniela.suarasan@gmail.com

Site-ul bunei practici

Rochii de ocazie | Colectii noi online | Rochii elegante de seara (danasuarasan.com)

Căutare Bune Practici

+1

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *